Algemeen

Dagje Circuit Park Berghem

Na het dagje Lelystad wilden we met de hele groep van het indoor karten, lekker naar buiten. Er werden wat emails uitgewisseld, en al snel kwam er een datum dat we (maar) met zijn drieen naar het circuit park Berghem gingen.

We zouden een complete dag (7 heats 10min) gaan rijden maar al snel werd dit 4×20 minuten. Wat hebben de jongens zich vermaakt zeg. Schitterende dag, mat zowel op een droge baan met een zonnetje, als een kletsnatte baan. Maar foto’s zeggen meer dan genoeg. Dus niet te veel woorden aan vuil maken en foto’s bekijken.

 

 

Kort filmpje van het opvangen van een drift met de buitenkart:

Drift?


Karten doe je buiten (zeggen ze)

Zoals de titel al zegt, Karten doe je buiten. Na ruim drie jaar indoor karting, werd het tijd om Luuk kennis te laten maken met het buiten rijden in de kart. Waar kunnen we dit beter doen dan tijdens de “kartbeurs”  op het vernieuwde circuit Lelystad.

‘s Morgens vroeg rijden we met zijn drietjes naar Lelystad on kennis te maken met het buiten rijden. Een schitterend nieuw circuit ligt er helemaal klaar voor. Maar eerst even wat rond neuzen. Luuk heeft meer nodig dan wat ervaring in karten buiten. Dus eerst in de simulator. De officiele simulator voor de autosport staat er kaar voor en Luuk rijdt zijn rondjes. Zo leert hij het circuit kennen, en hoe hard er gewerkt moet worden om deze op de  baan te houden.

Na dit alles even naar de hangars van Lelystad airport om de kartbeurs te bekijken. Sodeju wat staat daar leuk spul tussen. Eerst eens lekker rondneuzen, wat informatie inwinnen, en natuurlijk de nodige spullen vor Luuk kopen. Een nieuwe race overall, nieuwe schoenen en Luuk kan er weer een tijdje tegen.

Dan wordt het toch tijd om in de kart te stappen. Even wennen, maar al snel rijdt hij zijn rondjes. Dit is leuk, dit gaat hard, dit vraagt om meer. Luuk zijn dag is helemaal geslaagd en met een brede smile gaan we weer richting huiswaarts.

 

De kart Beurs…..Wat een leuke dingen die racekarts.

 


Eindelijk zitten we droog buiten

We willen al jaren een leuke tuinkamer. Iets waar we in de zomer wat beschut zitten, waar we ‘s avonds TV kunnen kijken, waar we lekker kunnen zitten. Onze parasol maakt nu eindelijk plaats voor een overkapping. Het tuinhuis wordt doorgetrokken naar de schutting, en onze lounge set kan er heerlijk onder staan. Wat aankleding, TV erin, wat gezelligheid, dat is wat we al een tijdje wilde.

Schoonpa, Pa, en ikzelf hebben enkele dagen hard gewerkt, zodat we dit konden verwezenlijken. zo hard dat ik een week last van mijn rug heb gehad, maar dat hebben we er allemaal voor over. Nog wat schilderwerk en aankleding, maar de overkapping die we al zo lang wilde is eindelijk klaar. Nu kunnen we thuis ook een beetje vakantie houden als het mooi weer is.

 


42 seconden…..net niet

Het balletje valt net verkeerd. Al maanden zijn we Luuk onder de 43 seconden aan het proberen te rijden. Steeds net niet. Ook nu valt het balletje net verkeerd en rijdt Luuk 43.00 sec. Wel weer een nieuw PR, maar wat zou hij graag ook eens en 42 willen rijden.  We blijven trainen, zeker er nu geen competitie is. Zeven weken lang werken aan die paar tienden die Luuk nog nodig heeft. Het zal hem toch wel een keertje gaan lukken.


Serious request 2013

Ook dit jaar doen wij weer mee. Al jaren steuen wij serious request. Of het nu SMS / Twitter berichten zijn. Merchandising of zo een donatie. Gewoon omdat wij dit wel een leuk en goed doel is. De TV staat san ook dag en nacht aan, en zelfs Luuk vindt het leuk.

Tegen de tijd dat SR13 begint, zullen wij weer aktie gaan ondernemen.


Punto nummer 2

We lopen al een tijd met de gedachte om een andere/nieuwe auto te kopen. Als we steeds met de GP turbo wat  verder weg moeten, is het een dure aan benzine e.d. Ook vakanties naar Italië/Spanje zijn met die auto erg prijzig aan brandstof kosten. Dus wordt er gegoogled, wat gemaild, maar we vinden eigenlijk net niet wat we zoeken. Te duur, te oud, etc, tot ik een bericht op facebook krijg. Een forumlid van GPC heeft een vraag aan me. Ik kon hem neiet verder helpen. Daarna vroeg meer voor de lol of we iemand wisten die een jonge Punto Evo diesel wilde kopen. Gelijk roep ik Lia en laat haar de auto zien. Nu moeten we even denken en vragen aan hem of hij iemand wist voor onze Panda. Of het zo moest zijn, maar we wilde beiden ruilen. Wij de EVO, hij de PANDA. We hebben gezegd dat we het even bekijken hoe het met de badkamer verloopt, maar dat onze interesse gewekt is. We nemen ons finaciele plaatje even door en een dag later mail ik hem met als onderwerp:  DEAL, VERKOCHT. We bespreken samen nogmaals onze prijs. Het is rond en al snel gaan we een afspraak maken hoe we dit gaan oplossen. Ik had tenslotte de oproep van het ziekenhuis al binnen. Dus binnen ‘n week moesten we dit regelen. Woensdag middag schikte ons beiden, dus we gaan naar Eindhoven, omn daar van auto te wisselen en de kentekens over te laten schrijven.

 

Lia heeft voortaan ook een Punto na een tijdperk van vijf jaat en twee Panda’s gereden te hebben. Wat hebben we nu voor haar. Een kilometervreter, want ze maakt tenslotte de kilometers, we kunnen een stuk goedkoper op vakantie, en we hebben een hele mooie jonge auto van 2011. Het is een Fiat Punto EVO 1.3 multi jet Dynamic Plus. Plus nog wel, ja met allerlei opties en gadgets. Een metalic blauwe, 15″ LM, Lederen stuur met Blue en Me TomTom, Ambilight, bocht verlichting, noem maar op. Het kan niet op…Lia is dol gelukkig en we hebben wat we zochten.Puur tevoel, maar het kruisde ons pad en we konde deze deal niet laten staan.


Dus toch kapot :-(

Nu afgelopen Mei met een gebroken plos naar het ziekenhuis, dachten we dat we eindelijk klaar waren. Maar niets is minder waar. Al een paar weken heb ik last van een dikke knie, loop ik steeds moelijker en kan ik niet meer op de knieen en hurken zitten. Besoten is om het even wat rustiger aan te doen met fietsen, maar het wordt niet  minder. Dan maar eens de huisarts te bezoeken. Wat medicijnen voor de zwelling en volgende week terug komen als het niet minder wordt. Het wordt niet minder, het wordt steeds erger. Dus terug naar de huisarts.

 

Gelijk word ik door verwezen naar het St. Anna ziekenhuis. Een paar dage later mag ik foto’s laten maken en een bezoekje brengen aan de orthopeed. Daar is al snel duidelijk dat er vanalles niet goed is aan de knie. Dus de hele ratteplan gehad in het ziekenhuis en een dikke week later lig ik op de OK in het ziekenhuis.

 

 

 

 

 

Een ruggeprik verdooft mijn vanaf het midden en mijn knie wordt opengemaakt. Er wordt duidelijk verteld wat ze aan het doen zijn en wat ze gaan doen. Ik kijk alles keurig mee via de monitor, en de assistent legt mij alles uit. Meniscus kapot, gescheurd, kraakbeen in het gewricht, en een beschadigde kruisband. Een grote schoonmaal beurt een 20  min later ben ik weer terug op de Recovery. Ook daar wordt alles niog eens duidelijk uitgelegd wat er is gedaan, en wat er nu gaat gebeuren. Terug op de kamer is het wachten tot alles weer gevoel heeft en er geplast is. Drie uur later zitten we in de auto richting huis.

Nu herstellen, en hopen dat we weer snel kunnen fietsen, werken en de dingen doen die ik altijd doe. We hebben wéér een operatie achter de rug. Alles is snel gegaan, maar het kwam weer eens ongelegen.

 


 


Drup drup

De deurbel, de buurvrouw met een gezicht van: Iets is er aan de hand, hoe ga ik het brengen. Met de woorden van, volgens mij hebben jullie een lekkage in de badkamer. Het wordt stil,en we gaan denken, zou het dan toch van ons afkomen? Nou we gaan maar eens op onderzoek. De eerste plat wordt verwijderd. NAT, we trekken, slaan wat tegels los, NAT, we breken nog even door, NAT. Dju, wat een natte bedoeling. Terug naar de buren, met een bevestiging dat wij de lekkage hebben. Gelukkig is de oorzaak in ieder geval gevonden. Pech dat het net bij ons moet zijn. Al snel bellen we de verzekering met de vraag hoe nu verder.

Alles is geregeld en we kunnen verder gaan met demonteren van onze douche.

 

Nu drogen drogen en nog eens drogen. De loodgieter en de tegelzetter worden gebeld, en we willen aan de slag. Nee er mag  NIETS gedaan worden voor dat de expert is geweest. Deze gaat de hoogte van de schade bepalen. Zodra hij geweest is, mogen we pas verder. Er gaan dus enkele dagen voorbij, een week verder en elders douche (wat een ellende), komt de expert. Hij neemt de schade op, maakt foto’s, kijkt beneden naar het plafond, muur, meet wat waardes met een vochtmeter, en gaat weer naar kantoor met het bericht, jullie horen morgen van me. Dag later ligt er een expertise rapport in mijn mailbox en weten we wat we vergoed krijgen. Het advies van laat alles eerst nog even drogen, hebben we nog een week een bouwontvochtiger in de badkamer gehad, maar daarna kunnen de tegelzetter en de loodgieter weer aan de slag. Enkele dagen later is alles klaar, en kunnen we eindelijk naar 4 weken weer thuis douche. Aaaah wat is dat lekkerrrrrr….


Formule 1 simulator

13 september 2013, Restaria “Hart van Hout” en Restaurant “Ons Jongens” vieren een jubileum. Met een 5 jarig en 1 jarig bestaan wordt dit gevierd, en hoe. Een ware Formule 1 simulator wordt voor het restaurant neer gezet.
Iedereen die vandaag wat besteld, mag een rondje sturen. Dat Luuk zich geen twee keer zeggen. In no time is zijn friet op, en mag hij plaats nemen in een echte rode Ferrari Formule 1 wagen. Hij glundert van oor tot oor.
Er wordt hem nog wat uitgelegd, maar dat hoeft van hem niet. Hij wil sturen, hij wil gassen.

Opperste concenratie, De lampen gaan uit, en weg is Luuk. Al voor de eerste bocht, ligt hij zelfs aan kop. Kijk hem genieten. Hij stuurt zich een als een ware coureur over Monza. Het hoge snelheids-circuit op de F1 kalender.
Na zijn rondjes gereden te hebben, is het al duidelijk. Dit gaat hij winnen, dit geeft hij niet meer uit handen. Wat blijkt, na nog een poging tot rijden van zijn rondjes, wint Luuk met bijna 2 sec verschil.
1.24,8 sec. Hij heeft er echt plezier in gehad. Maar dat blijkt wel aan de foto’s hieronder.


45.00 seconden, wordt 44.00 seconden

Dat Luuk al redelijk kart is voor de meeste geen verassing meer. Zo reed hij vorig jaar rond deze tijd voor het eerst onder de 50 seconden. Een hele gebeurtenis als dit voor het eerst voorkomt. We hadden hem toen van alles beloofd, en dat zijn we ook na gekomen. Ondertussen gaat Luuk het karten steeds leuker vinden. Het gaspedaal weet hij momenteel meer te vinden dan de rem, en langzaam kruipt hij naar een tijd van, jawel, onder de 45.00 seconden. Momenteel staat zijn persoonlijk record op 45.13, maar het gaat niet lang meer duren denk ik.

 

[edit deel 1:]

Weekje later, Luuk is er weer klaar voor, en gaat weer alles geven. Wat hij ook probeert, het lukt hem maar net niet. Rondjes blijven in de 45 sec. Ook nog eens proberen om achter Sonny aan te rijden maar weer net NIET!

Wel een nieuw PR:  45.08 sec.

Volgende week weer een poging wagen. Het zal hem toch wel een keer lukken ;-)

 

[edit deel2:]

Laatste week van het jaar. We gaan er nog één keer tegenaan. Jawel, eindelijk rijdt hij onder de 45 seconden. Niet een klein beetje meteen, maar het gaat nu met grote stappen. Een 44.67 staat op de monitoren. Luuk is helemaal onderste boven en kan eindelijk zeggen; bye bye 45sec. Maar we hebben ook gelijk een nieuw doel gesteld.  Als dit zo makkelijk gaat, waarom dan ook niet rondes in de 43 sec. Dus zodra dit gehaald is (wat volgens mij niet lang gaat duren) meer info.

 

PR: 44:67

PR: 44:06 (3-3-2013)


Podium, hoogtse trede, 1e plaats!

Eindelijk,

Na trainen en hard werken is het dan toch gelukt. Het hoogste plekje op het podium is voor Luuk. De laatste keer voor de vakantie, een wedstrijd. Spannend.

Eerst een vijftal rondes lekker warm rijden. Daarna, gaan ze vijf minuten kwalificieren. Hier zien we Luuk al gaan als een speer. Steeds vrij baan. Dus lekker zijn eigen rondjes kunnen rijden. Resultaat, POLE POSITION!

 

Even uit de karts, en rust. 10 tal minuten later zitten ze er weer klaar voor. Luuk staat dus voorop en kan als eerste weg. Nog even uitgelegd wat te doen voor de eerste bocht, zodat ze hem niet kunnen passeren en dan vol ervoor gaan. Het zou een knotsgekke wedstrijd worden van 30 minuten.  In het begin is het gewoon erg spannend. Dan rijdt de een weer de snelste ronde, daarna de andere. Zo rijden ze met drieën om en om. Leuk voor publiek, spannend voor ons. Dan staat Luuk stil……….. De kap die los gegaan is tijdens een aanraking met de banden, heeft zijn kart uitgezet. PISNIJDIG is hij, maar al snel is de kap verwijderd, en kan de wedstrijd verder. Nu nog meer gedreven. De wedstrijd leiding schrapt deze ronde dat hij stil gestaan heeft uit de wedstrijd, en zo blijft het spannend. Tegen het eind van de wedstrijd kunnen we nog niet zeggen wie er eerste staat.

Maar slaat het noodlot nu weer toe bij Luuk? Op het rechte stuk begint zijn kart te pruttelen als een koffie molen.Snelheid is er nog wel maar he geluid verraad wat anders. Ronde later, beginnen de eerste kleine schuivers met als laatste eentje vol de banden in  vliegt. CODE ROOD! De baan is spek-glad geworden door olieverlies uit de kart van Luuk. Dit ondervindt ook de baan-official die vol onderuit gaat. Besloten wordt om NIET verder te gaan rijden, en de wedstrijd te stoppen. Luuk in tranen omdat hij zich verantwoord voelt voor de schuif partijen. Maar als snel draait alles om. Iedereen is weer vriendjes met elkaar, en er zijn geen letsels overgehouden aan de schuif partijen.

De prijs uitreiking: Niemand weet waar we nu nog aan toe zijn. Zeker na zo’n rare wedstrijd. Besloten is dan ook de laatste paar rondes te schrappen uit de wedstrijd, zodat iedereen nog kans heeft. Uiteindelijk houdt Luuk nog tweehonderdste seconden over op de nummer twee en mag hij op het hoogste treedje……..

Proficiat Luuk, en nu snel onder de 44 sec.


Kerstboom 2012

Tja, de een vindt het geweldig, de andere vindt het niets. Maar ook hier staat sinds 15-12 de kerstboom in ons huisje. Met her en der wat versieringen door het huis, is het ook hier (kerst)gezellig…

 


2e plaats

Dat Luuk snel gaat met karten weten we al. De tijden liggen al een tijdje onder de 50 seconden. Hij rijdt al zelfs naar tijden in de 47 sec. Dus het gaat lekker met karten in Valkenswaard. Als afsluiting van de cursus werd het weer tijd voor een onderling duel. Kijken waar je nu werkelijk staat als er ook wat druk achter zit. Als eerst een aantal rondjes warm rijden, kwalificeren, en dan opstellen voor de wedstrijd van 30 minuten.

Een tweede plek behaald tijden de kwalificatie. Goed gedaan Luuk, het ligt wordt groen en als snel rijden ze allemaal weg. Luuk blijft de gehele wedstrijd op de tweede plek liggen. Zelfs geen druk van achteren, dus rustig achter de nummer één aan. Helaas gaat deze net te snel voor hem en wordt dan ook als tweede afgevlagd. Een prima prestatie, en een prima tijd. Nu tijd voor vakantie, en dan in september er weer tegenaan.

 


Nieuw Jasje

Zoals je kunt zien, is de site in een nieuw jasje gestoken. Ik vond eigenlijk dat het wel eens tijd werd voor een vernieuwing.

 

Aangezien we op een vrije zaterdag, en met slecht weer, onze tijd het best nuttig konden maken. Hebben we sinds 14-7-2012 de site maar eens vernieuwd. Natuurlijk lopen we dan weer tegen allerlei problemen aan, maar problemen zijn er om opgelost te worden. Dit gaan we de komende tijd dan ook doen.  Het was ook lang geleden dat er weer een een bericht naar voren kwam op de site, dus gelijk een  gelegenheid aan gepakt om dit te doen. Zullen in de toekomst toch weer meer gebruik van gaan maken, want het blijft altijd leuk een eigen site.

 

 


Eindelijk…….

Eindelijk op 18 maart 2011 heeft Luuk zijn eerste beker gewonnen met karten. Na een aantal zéér goede rondjes in de kwalificatie mocht hij als derde starten. Maar de eerste winst was al binnen. Negenenveertig punt eenenzestig. Luuk rijdt voor het eerst onder de 50 seconden. Eindelijk kon hij ook hier zijn winst boeken. Ik had hem wat beloofd als hij onder de 50 zou rijden. Dat was op 18 maart het geval.

De wedstrijd, als derde weg, maar een bar slechte start. Voor de eerste bocht ligt Luuk 4e. Jammer, maar hij doet zijn best, en al snel pakt hij zijn eigen plek terug. Inhalen blijft moeilijk op een indoor-baan, maar na wat kleine tikjes is het hem gelukt. De eerste twee zijn al een heel eind weg, dus Luuk kan lekker zijn eigen rondjes rijden. Dat doet hij dan ook, en met constante rondjes rond de 50 sec, rijden ze de wedstrijd uit. Het ligt héél dicht bij elkaar. Het zou spannend worden, want de ronde tijden tellen niet. Ze kijken naar de gemiddelde tijd van de wedstrijd. Dus als je een slecht rondje hebt gehad kun je het al vergeten. Maar Luuk heeft constant gereden, lekker zijn eigen ritme, en dat was te zien. Een hele mooie derde plek en en eindelijk…..DIE BEKER. Dat is wat Luuk al lang wilde. EEN BEKER. Al het andere intreseren die jongens niet. Ze willen prijzen. Nu een paar weekjes rust en dan gaan we op 15 april 2012 er weer tegen aan.

 

 


40 jaar

en dan ben je VEERTIG geworden. Op valentijsdag 2012. Het deed  geen pijn, er veranderd niets, het leven gaat gewoon door.

Zaterdag-avond, ik zit lekker achter de laptop, muziek kneiterhard aan, en dacht een relaxed zaterdag-avondje te hebben. Niets is minder waar. Lia heeft, zonder dat ik het door had, een suprise party geregeld. Goede kennissen die ik niet zo vaak zie op mijn verjaardag had ze uitgenodigd. Ze had mensen van de GPC uitgenodigd, allemaal mensen waarmee je een zaterdag avond makkelijk vol krijgt.

Iets na achten gaat de achterdeur open, en komt Monique en Wouter binnen. Deze had ik ook verwacht, want Monique wilde haar nagels laten doen. Daarna, Illonka, Daniele en Alessio. Okay, kan het me nog indenken. Daarna de assistente van Lia. Mandy en Rik. Iets klopt er niet. Die komen anders niet gauw op verjaardagen. Daarna een delegatie  van de grande punto club. Ik was totaal verrast. Niets maar dan ook niets had ik in de gaten gehad. Lia had alles geregel, zonder dat ik ook maar iets doorhad. Gevolg, een heel gezellig feest dat tot in de late uurtjes is doorgegaan. Tegen de klok van 05.00 uur (ochtend) zocht ik mijn bed op. Moe, maar tevreden, blij, weet ik al wat meer. Het was echt ontzettend leuk. Lia bedankt……iedereen bedankt………


Koud in Nederland

Dat het koud is in Nederland hoef ik jullie ook niet zeggen. Maar dat het wel mooi weer is om te schaatsen, sneeuwpret, of mooie winterfoto’s te maken. Nu doen we iedere maand met de grande punto club een foto wedstrijd. Vaak doe ik mee, en probeer ik een leuke foto te maken. Voor de maand februari het thema Donker, en in maart Koud. Laat ik nu twee vliegen in één klap vangen.

Het weekend was dus voor  het fototoestel. Bepakt en bezakt ben ik ‘s avonds erop uit gegaan. Natuurlijk zijn er een paar vereiste om te mogen deelnemen aan de wedstrijden. Zo moet IK de foto gemaakt hebben, en moet er een GP en/of EVO op staan. Geen punt, we gaan ons best doen. Na enkele uren in de vrieskou te hebben gestaan en vele foto’s later hebben we ons doel bereikt. Mooi foto van de Grande Punto in het donker. Natuurlijk hebben we ook nog een paar hele leuke gemaakt voor mezelf, gewoon omdat ze mooi zijn.

 

SOMEREN IN THE DARK

  

GP IN THE DARK

  


Scheiße !

Men weet hoe zuinig ik ben op mijn spullen, zeker als het mijn auto betreft. Toch is er iemand geweest die het nodog vond om mijn bumper uit nieuwstaat te halen. Ik vermoed dat er iemand met een trapper o.i.d. tegenaan heeft gereden.
Resulteert tot wat krasjes, en lakschade.

Krasjes halen we wel weg met detailen, maar daar waar geen lak meer zit houd het ook voor mij op. Dus hebben we een potje lak besteld, en gaan we eens kijken of we de schade kunnen herstellen. Natuurlijk met wat beter weer, want nu is het geen doen. Mocht het resultaat niet naar mijn zin zijn, dan spuiten we de bumper als nog over. Dan ben ik zeker tevreden. Jammer dat het nu toch weer geld moet kosten….


Serious Request 2011


Tja, ook wij ontkomen er niet aan. Natuurlijk hebben we ook diverse donaties gedaan aan SR11. Een van de weinige goede doelen waar ik wel wat aan geef. Het is ook nog eens leuk om naar te kijken, zo lekker in de kerst vakantie.
Kom jongens nog even volhouden en hopen op een mooi bedrag.


Kart kleding

Dat Luuk aan het karten is weten de meeste. Maar sinds vorige week is zijn kleding compleet. Als Luuk nu in de kart stapt, is het een genot om naar te kijken. Zijn rode schoenen, rode helm, in combinatie met zwarte handschoenen en zwarte race-overall gaat Luuk nu over de baan in Valkenswaard. Zondag 18 dec. 2010 alweer de tweede wedstrijd. We zijn benieuwd.

 

 

Luuk in de Kart

klik op bovenstaand voor een filmpje.

 

 

 


Gallery

De laatste paar dagen ben ik bezig geweest om de site te voorzien van nog meer input. Een menu met foto’s doen het altijd op een site, dus waarom ook niet op mijn site. Dus hebben we sinds december 2011 een aantal gallery’s. In de toekomst zullen dit er nog wel meer worden, maar een begin is er. Natuurlijk mag mijn grootste passie niet ontbreken,. De GP turbo staat dan ook als eerste in de gallery. Ook Luuk en het karten van Luuk vergeten we niet. Vakantie foto’s zijn in bepaalde maten ook leuk om terug te zien op mijn site.

We zullen zien wat we nog allemaal gaan toevoegen, maar verloopig staan er alweer genoeg foto’s op om te bekijken.


SSE F2 voetbal

Luuk is de laatste tijd lekker bezig op sport gebied. Zo doet hij zondag karten, twee maal in de week Gymnastiek op school, en dinsdag en zaterdag wordt er ook nog een potje voetbal gespeeld. Dinsdag is het trainen, maar zaterdag de wedstrijden. Het gaat allemaal zo slecht nog niet met het voetballen. Goed het is geen Messi, Ronaldo, of Sneijder. Maar hij heeft er veel schik in, en dat is het aller belangrijkste. Daarbij is het ook nog eens goed voor de conditie en beweging voor Luuk.

Laat de jongens maar lekker los, en er wordt leuk gespeeld bij SSE.

Sinds een tijdje zijn ze voorzien van nieuwe shirts en trainingspakken. Sponsor bedankt voor deze leuke shirts en pakken. Het staat de mannetjes goed.


Karting centrum De Vest


Al enige tijd is Luuk bezig om zijn vaardigheden wat te verbeteren met het karten. Hij is er helemaal weg van en vind het helemaal geweldig. Ieder zondag morgen gaan we naar Valkenswaard om daar 45 minuten kart les voor Luuk. Samen met nog 5 andere kinderen luisteren ze goed wat hun leraar te melden heeft, maar belangrijker, rijden ze er op los.

Eerst met een begrensde kart, nu vol gas en met tijden die naar meer smaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja die kleine mannetjes gaan hard met de kinderkarts. In totaal drie cursussen en dan gaan we wel zien wat we verder doen. Maar als je in een kart zit, hoor je er ook uit te zien als iemand die kart. Dus ‘eigen’ helm, overall, schoenen, handschoenen en nekbescherming. In het mooie rood met zwart scheurt Luuk komende weken nog over de kartbaan in Valkenswaard.

 

Hier op foto’s nog geen kleding, maar binnenkort ook foto’s met zijn eigen kart kleding. Wie weet wat de toekomst ons nog kan brengen. Luuk vindt het in ieder geval helemaal geweldig, en als hij plezier heeft, hebben wij het ook.

Welkom

Welkom bij TonyvdBroek.nl

De site waar je alles kunt vinden over TonyvdBroek. Van Huis tot Auto, van Vrouw tot Kind. Alles wat ik wil delen staat op mijn site. Ik ga ook proberen deze site met regelmaat bij te houden.