Fotografie

Koud in Nederland

Dat het koud is in Nederland hoef ik jullie ook niet zeggen. Maar dat het wel mooi weer is om te schaatsen, sneeuwpret, of mooie winterfoto’s te maken. Nu doen we iedere maand met de grande punto club een foto wedstrijd. Vaak doe ik mee, en probeer ik een leuke foto te maken. Voor de maand februari het thema Donker, en in maart Koud. Laat ik nu twee vliegen in één klap vangen.

Het weekend was dus voor  het fototoestel. Bepakt en bezakt ben ik ‘s avonds erop uit gegaan. Natuurlijk zijn er een paar vereiste om te mogen deelnemen aan de wedstrijden. Zo moet IK de foto gemaakt hebben, en moet er een GP en/of EVO op staan. Geen punt, we gaan ons best doen. Na enkele uren in de vrieskou te hebben gestaan en vele foto’s later hebben we ons doel bereikt. Mooi foto van de Grande Punto in het donker. Natuurlijk hebben we ook nog een paar hele leuke gemaakt voor mezelf, gewoon omdat ze mooi zijn.

 

SOMEREN IN THE DARK

  

GP IN THE DARK

  


Z/W of toch kleur?

Laatst had een clublid van GPC een leuke herfstfoto op facebook gezet. Een heel leuk plaatje, die ze daarna ook weer zwart/wit had gemaakt. Bij mij kwam het idee om deze foto toch weer een beetje kleur te geven. Maar dan alleen de auto. Voor de rest laten we foto Z/W.

Na wat heen en weer mailen voor de juiste foto, hebben we er een leuk plaatje van gemaakt:


HDR fotografie

Een andere hobby van me is fotografie. Met name auto’s vind ik erg leuk om te doen. Of ze nu stil staan, of rijden. Wat ik nog leuker vind, is het bewerken van de foto’s. Het liefst met HDR spelen, en/of Photoshop. Natuurlijk ben ik geen wonder, en ook ik moet alles leren en uit proberen. Maar door veel foto’s te maken, gaat het allemaal steeds beter.

Hier onder een paar HDR voorbeelden:


Welkom

Welkom bij TonyvdBroek.nl

De site waar je alles kunt vinden over TonyvdBroek. Van Huis tot Auto, van Vrouw tot Kind. Alles wat ik wil delen staat op mijn site. Ik ga ook proberen deze site met regelmaat bij te houden.