Gallery

De laatste paar dagen ben ik bezig geweest om de site te voorzien van nog meer input. Een menu met foto’s doen het altijd op een site, dus waarom ook niet op mijn site. Dus hebben we sinds december 2011 een aantal gallery’s. In de toekomst zullen dit er nog wel meer worden, maar een begin is er. Natuurlijk mag mijn grootste passie niet ontbreken,. De GP turbo staat dan ook als eerste in de gallery. Ook Luuk en het karten van Luuk vergeten we niet. Vakantie foto’s zijn in bepaalde maten ook leuk om terug te zien op mijn site.

We zullen zien wat we nog allemaal gaan toevoegen, maar verloopig staan er alweer genoeg foto’s op om te bekijken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>