Nieuwjaars meeting GPC

Op 15 januari 2012 was het zover. De eerste meeting van GPC. Zoals gebruikelijk is het de nieuwjaars meeting.
Net als het jaar ervoor hadden we besloten om ook deze editie in Zaltbommel te houden. Daar kunnen we voor iedereen wat organiseren. Van Karten tot Bowlen, met als afsluiting een heerlijke schotel met Saté, gyros, hamburgers en noem maar op.

Nadat iedereen gearriveerd was in Zaltbommel, hebben we eerst bekeken wie er allemaal mee deed met karten, en bowlen. Als deze lijsten zijn ingevuld, wordt om 14.30 uur de eerste heat los gelaten. Half uurtje later nog eens een man of 10 in de kart om er weer een competieve wedstrijd van te maken. Na he karten werd er wat gedronken en werden de indelingen van de banen om te gaan bowlen. Lekker een uurtje met de ballen gooien. Een hoop lol, en waar het bij ons om gaat, “Meedoen en lol hebben is belangrijker dan winnen.”

Als afsluiting is er een grote delegatie blijven eten, waarna iedereen richting huiswaarts gaat. Voor de één wat verder dan de ander. Zo was er bezoek uit Bönn, Het hoge noorden, en het diepe zuiden. Van herre en verre. We hebben een leuke dag gehad, en dat is het belangrijkste.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>