Scheiße !

Men weet hoe zuinig ik ben op mijn spullen, zeker als het mijn auto betreft. Toch is er iemand geweest die het nodog vond om mijn bumper uit nieuwstaat te halen. Ik vermoed dat er iemand met een trapper o.i.d. tegenaan heeft gereden.
Resulteert tot wat krasjes, en lakschade.

Krasjes halen we wel weg met detailen, maar daar waar geen lak meer zit houd het ook voor mij op. Dus hebben we een potje lak besteld, en gaan we eens kijken of we de schade kunnen herstellen. Natuurlijk met wat beter weer, want nu is het geen doen. Mocht het resultaat niet naar mijn zin zijn, dan spuiten we de bumper als nog over. Dan ben ik zeker tevreden. Jammer dat het nu toch weer geld moet kosten….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>