Koud in Nederland

Dat het koud is in Nederland hoef ik jullie ook niet zeggen. Maar dat het wel mooi weer is om te schaatsen, sneeuwpret, of mooie winterfoto’s te maken. Nu doen we iedere maand met de grande punto club een foto wedstrijd. Vaak doe ik mee, en probeer ik een leuke foto te maken. Voor de maand februari het thema Donker, en in maart Koud. Laat ik nu twee vliegen in één klap vangen.

Het weekend was dus voor  het fototoestel. Bepakt en bezakt ben ik ‘s avonds erop uit gegaan. Natuurlijk zijn er een paar vereiste om te mogen deelnemen aan de wedstrijden. Zo moet IK de foto gemaakt hebben, en moet er een GP en/of EVO op staan. Geen punt, we gaan ons best doen. Na enkele uren in de vrieskou te hebben gestaan en vele foto’s later hebben we ons doel bereikt. Mooi foto van de Grande Punto in het donker. Natuurlijk hebben we ook nog een paar hele leuke gemaakt voor mezelf, gewoon omdat ze mooi zijn.

 

SOMEREN IN THE DARK

  

GP IN THE DARK

  

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>