40 jaar

en dan ben je VEERTIG geworden. Op valentijsdag 2012. Het deed  geen pijn, er veranderd niets, het leven gaat gewoon door.

Zaterdag-avond, ik zit lekker achter de laptop, muziek kneiterhard aan, en dacht een relaxed zaterdag-avondje te hebben. Niets is minder waar. Lia heeft, zonder dat ik het door had, een suprise party geregeld. Goede kennissen die ik niet zo vaak zie op mijn verjaardag had ze uitgenodigd. Ze had mensen van de GPC uitgenodigd, allemaal mensen waarmee je een zaterdag avond makkelijk vol krijgt.

Iets na achten gaat de achterdeur open, en komt Monique en Wouter binnen. Deze had ik ook verwacht, want Monique wilde haar nagels laten doen. Daarna, Illonka, Daniele en Alessio. Okay, kan het me nog indenken. Daarna de assistente van Lia. Mandy en Rik. Iets klopt er niet. Die komen anders niet gauw op verjaardagen. Daarna een delegatie  van de grande punto club. Ik was totaal verrast. Niets maar dan ook niets had ik in de gaten gehad. Lia had alles geregel, zonder dat ik ook maar iets doorhad. Gevolg, een heel gezellig feest dat tot in de late uurtjes is doorgegaan. Tegen de klok van 05.00 uur (ochtend) zocht ik mijn bed op. Moe, maar tevreden, blij, weet ik al wat meer. Het was echt ontzettend leuk. Lia bedankt……iedereen bedankt………

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>