Eindelijk…….

Eindelijk op 18 maart 2011 heeft Luuk zijn eerste beker gewonnen met karten. Na een aantal zéér goede rondjes in de kwalificatie mocht hij als derde starten. Maar de eerste winst was al binnen. Negenenveertig punt eenenzestig. Luuk rijdt voor het eerst onder de 50 seconden. Eindelijk kon hij ook hier zijn winst boeken. Ik had hem wat beloofd als hij onder de 50 zou rijden. Dat was op 18 maart het geval.

De wedstrijd, als derde weg, maar een bar slechte start. Voor de eerste bocht ligt Luuk 4e. Jammer, maar hij doet zijn best, en al snel pakt hij zijn eigen plek terug. Inhalen blijft moeilijk op een indoor-baan, maar na wat kleine tikjes is het hem gelukt. De eerste twee zijn al een heel eind weg, dus Luuk kan lekker zijn eigen rondjes rijden. Dat doet hij dan ook, en met constante rondjes rond de 50 sec, rijden ze de wedstrijd uit. Het ligt héél dicht bij elkaar. Het zou spannend worden, want de ronde tijden tellen niet. Ze kijken naar de gemiddelde tijd van de wedstrijd. Dus als je een slecht rondje hebt gehad kun je het al vergeten. Maar Luuk heeft constant gereden, lekker zijn eigen ritme, en dat was te zien. Een hele mooie derde plek en en eindelijk…..DIE BEKER. Dat is wat Luuk al lang wilde. EEN BEKER. Al het andere intreseren die jongens niet. Ze willen prijzen. Nu een paar weekjes rust en dan gaan we op 15 april 2012 er weer tegen aan.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>