5 jaar GPC

Sinds 2006 is er een forum voor liefhebbers van het merk Fiat Grande Punto. Dit model is in 2005 op de markt gekomen en snel hebben een aantal enthousiastelingen een forum opgestart. Deze liep erg lekker in no-time werd er gesproken over een officiele club. Met drie man sterk hebben we ons ingezet om in 2007 de vereniging GPC op te richten. 7 februari 2006 is de Grande Punto Club geboren. Nu 5 jaar later in 2012 is de vereniging erg hard gegroeid en het forum is een lust voor elke liefhebber van deze auto’s.

GPC is een gezonde vereniging en organiseert met regelmaat leuke meetings, toertochten, puzzeltochten, clinics, en nog veel meer. Zo is er op het forum maandelijks een foto wedstrijd, waar ieder jaar 12 winnaars uitkomen die strijden voor de foto van het jaar. De jaarlijkse nieuwjaars meeting wordt steeds drukker, de snert rit in het zuiden is een groot succes (mede door de lekkere snert), en evenementen als Viva Italia in Assen, Italia Zandvoort worden goed bezocht. Al met al, een leuke gezellige gezonde vereniging.

Dit moet gevierd worden, en dit hebben we dus gedaan. Iedereen werd uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Een grote groep GP en EVO rijders kwamen naar Utrecht. Om daar onder het genot van koffie en gebak weer eens lekker bij te kletsen. Enkele leden van GPC hadden zich ingezet om een leuke route te maken. Deze hebben we gereden en werkelijk de omgeving rond Utrecht kan ook mooi zijn. Na een goede lunch, hebben we onze weg vervolg met een tweede stuk route om als eindpunt in Nieuwkoop aan te komen. Daar hebben we buiten op het terras eerst nog wat gedronken, om daarna een heerlijk buffet te nuttigen. Na het eten, nog lekker gekletst, gedronken, en met als afsluiten koffie met een heerlijk stuk GPC taart. Een grandioze dag die de leden van GPC voor ons gemaakt hebben….

 

Comments are closed.