2e plaats

Dat Luuk snel gaat met karten weten we al. De tijden liggen al een tijdje onder de 50 seconden. Hij rijdt al zelfs naar tijden in de 47 sec. Dus het gaat lekker met karten in Valkenswaard. Als afsluiting van de cursus werd het weer tijd voor een onderling duel. Kijken waar je nu werkelijk staat als er ook wat druk achter zit. Als eerst een aantal rondjes warm rijden, kwalificeren, en dan opstellen voor de wedstrijd van 30 minuten.

Een tweede plek behaald tijden de kwalificatie. Goed gedaan Luuk, het ligt wordt groen en als snel rijden ze allemaal weg. Luuk blijft de gehele wedstrijd op de tweede plek liggen. Zelfs geen druk van achteren, dus rustig achter de nummer één aan. Helaas gaat deze net te snel voor hem en wordt dan ook als tweede afgevlagd. Een prima prestatie, en een prima tijd. Nu tijd voor vakantie, en dan in september er weer tegenaan.

 

Comments are closed.