45.00 seconden, wordt 44.00 seconden

Dat Luuk al redelijk kart is voor de meeste geen verassing meer. Zo reed hij vorig jaar rond deze tijd voor het eerst onder de 50 seconden. Een hele gebeurtenis als dit voor het eerst voorkomt. We hadden hem toen van alles beloofd, en dat zijn we ook na gekomen. Ondertussen gaat Luuk het karten steeds leuker vinden. Het gaspedaal weet hij momenteel meer te vinden dan de rem, en langzaam kruipt hij naar een tijd van, jawel, onder de 45.00 seconden. Momenteel staat zijn persoonlijk record op 45.13, maar het gaat niet lang meer duren denk ik.

 

[edit deel 1:]

Weekje later, Luuk is er weer klaar voor, en gaat weer alles geven. Wat hij ook probeert, het lukt hem maar net niet. Rondjes blijven in de 45 sec. Ook nog eens proberen om achter Sonny aan te rijden maar weer net NIET!

Wel een nieuw PR:  45.08 sec.

Volgende week weer een poging wagen. Het zal hem toch wel een keer lukken ;-)

 

[edit deel2:]

Laatste week van het jaar. We gaan er nog één keer tegenaan. Jawel, eindelijk rijdt hij onder de 45 seconden. Niet een klein beetje meteen, maar het gaat nu met grote stappen. Een 44.67 staat op de monitoren. Luuk is helemaal onderste boven en kan eindelijk zeggen; bye bye 45sec. Maar we hebben ook gelijk een nieuw doel gesteld.  Als dit zo makkelijk gaat, waarom dan ook niet rondes in de 43 sec. Dus zodra dit gehaald is (wat volgens mij niet lang gaat duren) meer info.

 

PR: 44:67

PR: 44:06 (3-3-2013)

Comments are closed.