Hallo GoPro, Bye Bye GoPro

Luuk heeft al een paar keer met de GoPro gereden. Meestal op de helm, dus meestal gaat het goed. Zo had ik op 18-8 de GoPro in de eerste heat achter op de beugel, maar deze hing al snel op apengapen. Dus de tweede heat een beter plekje zoeken.

Gevonden…het circuit is linksom, dus links op de zijkant. Even een goede bevestiging zoeken, en monteren. Met de Smartphone even richten en een foto maken zodat we zien of we ook leuke beelden krijgen.

 

 

De foto is gemaakt op afstand met de smartphone App voor de GoPro hero3. Het blijft een leuk speelgoed. Maar genoeg gespeeld en genoeg laten zien. Waar het allemaal omdraait is het filmpje dat er bij hoort. Luuk rijdt gewoon zijn rondjes en merkt er niets van. Steeds dicht langs de randen (zoals het hoort). Ook zien we dat Luuk nog (in mijn ogen) te veel remt, dus de tijden kunnen ook beter worden. Maar goed, de GoPro registreert het en we zien wel. De rondjes gaan lekker tot 8:53…..weer dicht lang de kant, zelfs iets te dicht. Bye Bye GoPro Hero 3. Met een klap vliegt de GoPro van de kart over het beton. Schuift nog even naar beneden waar deze later tot stilstand komt. Een baanmedewerker brengt de GoPro terug naar mij.

We zien dt er helemaal geen schade is, en dat de GoPro het nog gewoon doet. Het enigste wat kapot is, een boutje. Dus de schade valt mee. Het bewijst maar weer dat een GoPro beresterk is, en tegen een stootje kan.

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>