Hard, harder nog harder..

25 augustus, wederom een kart wedstrijd. Luuk rijdt weer stevig door en zet een vierde tijd neer. Ze rijden allemaal behoorlijk hard. Na de kwalificatie gaan ze 25 rondes rijden. Ook hier wordt Luuk vierde. Helaas “net” geen podium. Maar….Luuk is toch tevreden. Luuk rijdt namelijk een nieuw PR.

Al maanden rijdt hij in de 44 seconden. Met als PR: 44.03 Vandaag was het eindelijk zover dat hij eronder duikt. Met een tijd van 43:93 sec. Hij heeft dan toch een goede dag met karten. Op het podium staan:

1e Mike
2e Mex
3e Celine

Allen zitten binnen 0,7 sec van elkaar. Dus close racing, maar vooral hard harder rijden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>