Formule 1 simulator

13 september 2013, Restaria “Hart van Hout” en Restaurant “Ons Jongens” vieren een jubileum. Met een 5 jarig en 1 jarig bestaan wordt dit gevierd, en hoe. Een ware Formule 1 simulator wordt voor het restaurant neer gezet.
Iedereen die vandaag wat besteld, mag een rondje sturen. Dat Luuk zich geen twee keer zeggen. In no time is zijn friet op, en mag hij plaats nemen in een echte rode Ferrari Formule 1 wagen. Hij glundert van oor tot oor.
Er wordt hem nog wat uitgelegd, maar dat hoeft van hem niet. Hij wil sturen, hij wil gassen.

Opperste concenratie, De lampen gaan uit, en weg is Luuk. Al voor de eerste bocht, ligt hij zelfs aan kop. Kijk hem genieten. Hij stuurt zich een als een ware coureur over Monza. Het hoge snelheids-circuit op de F1 kalender.
Na zijn rondjes gereden te hebben, is het al duidelijk. Dit gaat hij winnen, dit geeft hij niet meer uit handen. Wat blijkt, na nog een poging tot rijden van zijn rondjes, wint Luuk met bijna 2 sec verschil.
1.24,8 sec. Hij heeft er echt plezier in gehad. Maar dat blijkt wel aan de foto’s hieronder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>