Naildream

Mijn vrouw is al jaren bezig met het verfraaien van haar nagels. In 2009 heeft ze haar diploma’s gehaald en hoeft ze hiervoor niet meer naar de nagelstyliste. Vooral het echt verfraaien, zoals nail art en alles wat er bij hoort. Ook heeft ze sinds 2011 een eigen plekje op het world wide web.

www.naildream.nl

Ik heb voor haar een website gemaakt zodat iedereen kan kijken wat haar kwaliteiten zijn. Wil je er meer over weten, neem dan gerust contact op met haar. Ze zal alles haar fijn uitleggen, en een afspraak hiervoor is zo gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>