Punto nummer 2

We lopen al een tijd met de gedachte om een andere/nieuwe auto te kopen. Als we steeds met de GP turbo wat  verder weg moeten, is het een dure aan benzine e.d. Ook vakanties naar Italië/Spanje zijn met die auto erg prijzig aan brandstof kosten. Dus wordt er gegoogled, wat gemaild, maar we vinden eigenlijk net niet wat we zoeken. Te duur, te oud, etc, tot ik een bericht op facebook krijg. Een forumlid van GPC heeft een vraag aan me. Ik kon hem neiet verder helpen. Daarna vroeg meer voor de lol of we iemand wisten die een jonge Punto Evo diesel wilde kopen. Gelijk roep ik Lia en laat haar de auto zien. Nu moeten we even denken en vragen aan hem of hij iemand wist voor onze Panda. Of het zo moest zijn, maar we wilde beiden ruilen. Wij de EVO, hij de PANDA. We hebben gezegd dat we het even bekijken hoe het met de badkamer verloopt, maar dat onze interesse gewekt is. We nemen ons finaciele plaatje even door en een dag later mail ik hem met als onderwerp:  DEAL, VERKOCHT. We bespreken samen nogmaals onze prijs. Het is rond en al snel gaan we een afspraak maken hoe we dit gaan oplossen. Ik had tenslotte de oproep van het ziekenhuis al binnen. Dus binnen ‘n week moesten we dit regelen. Woensdag middag schikte ons beiden, dus we gaan naar Eindhoven, omn daar van auto te wisselen en de kentekens over te laten schrijven.

 

Lia heeft voortaan ook een Punto na een tijdperk van vijf jaat en twee Panda’s gereden te hebben. Wat hebben we nu voor haar. Een kilometervreter, want ze maakt tenslotte de kilometers, we kunnen een stuk goedkoper op vakantie, en we hebben een hele mooie jonge auto van 2011. Het is een Fiat Punto EVO 1.3 multi jet Dynamic Plus. Plus nog wel, ja met allerlei opties en gadgets. Een metalic blauwe, 15″ LM, Lederen stuur met Blue en Me TomTom, Ambilight, bocht verlichting, noem maar op. Het kan niet op…Lia is dol gelukkig en we hebben wat we zochten.Puur tevoel, maar het kruisde ons pad en we konde deze deal niet laten staan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>