Het kan niet lang meer duren….

Inderdaad, lang zal het niet meer duren voor dat Luuk onder de 43 seconden gaat rijden. Al weken zit hij er tegen aan te hikken.

Met een PR van 43:03 seconden is het een kwestie van tijd dat hij aan de goede kant komt te zitten. Daar waar vorig jaar rond deze tijd nog tijden van (uhum) 47 seconden gereden werden, gaat het nu steeds harder en harder. De groep is lekker aan elkaar gewaagd en ze zitten tijdens de competitie wedstrijden dicht bij elkaar. De eerste vier soms maar enkele honderste van seconden. Alleen maar leuk voor de competitie.

Voorheen reden ze maar om de zeven weken een wedstrijd. Nu hebben we de indeling veranderd en rijden ze wekelijks voor punten. Deze worden dan bijgehouden en an het eind hebben we een winnaar. Zo heb je meer kans om toch op het podium te komen staan. Waar je voorheen, als je een slechte dag had, geen enekele kans meer maakte, heb je nu kans genoeg.

Luuk vindt het nog steeds allemaal prachtig, en rijdt dan ook ‘s zondags morgen meet ┬áveel plezier zijn rondjes. We hopen voor hem dat het balletje snel zijn kant op rolt en ook hij in de 42 seconden kan knallen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>