Eindelijk zitten we droog buiten

We willen al jaren een leuke tuinkamer. Iets waar we in de zomer wat beschut zitten, waar we ‘s avonds TV kunnen kijken, waar we lekker kunnen zitten. Onze parasol maakt nu eindelijk plaats voor een overkapping. Het tuinhuis wordt doorgetrokken naar de schutting, en onze lounge set kan er heerlijk onder staan. Wat aankleding, TV erin, wat gezelligheid, dat is wat we al een tijdje wilde.

Schoonpa, Pa, en ikzelf hebben enkele dagen hard gewerkt, zodat we dit konden verwezenlijken. zo hard dat ik een week last van mijn rug heb gehad, maar dat hebben we er allemaal voor over. Nog wat schilderwerk en aankleding, maar de overkapping die we al zo lang wilde is eindelijk klaar. Nu kunnen we thuis ook een beetje vakantie houden als het mooi weer is.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>