Grande Punto Turbo

5 september 2011, maandag middag vertrek ik richting Zevenaar om het laatste ritje in mijn zwarte GP te maken, om mijn nieuwe aanwinst op te gaan halen. De week ervoor hebben we na wat heen en weer bellen de knoop door gehakt en een nieuwe GP te kopen. Nou ja nieuw, het is er eentje van 3 jaar jong, maar wel eentje die ik al een tijdje aan het zoeken was.

Een GP in het ambient white met skydome, en natuurlijk de Turbo motor. Bijkomend voordeel van deze GP is dat er ook nog eens allerlei opties opzitten die ook mijn voorkeur hebben. Cruise control, armsteun, Blue & Me Nav en nog veel meer. Ook staat deze GP niet op de standaard 17″ wielen, maar de vorige eigenaar heeft er zelfs 18″ ATS wielen onder gezet. Een verlaging van Novitec geeft deze GP nog eens een cosmitische verandering door 4 centimeter naar het asfalt te zakken.

Ik heb deze auto gekocht met net 27.000km op het klokje, dus de nieuwigheid zit er nog in. Lekker ingereden, en als aller grootste klapper, afgelopen december 2011 voorzien van wat extra anabole steroïde. Beter in het Nederlands als, een lekker chiptuning om er wat meer PK’s en NM’s uit te toveren.

Een heerlijk auto is het nu die constant vermogen en trekkracht heeft. Met dik 145pk en 275nm zit er genoeg power in dit 1100kg auto uit Italië.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>