Karting centrum De Vest


Al enige tijd is Luuk bezig om zijn vaardigheden wat te verbeteren met het karten. Hij is er helemaal weg van en vind het helemaal geweldig. Ieder zondag morgen gaan we naar Valkenswaard om daar 45 minuten kart les voor Luuk. Samen met nog 5 andere kinderen luisteren ze goed wat hun leraar te melden heeft, maar belangrijker, rijden ze er op los.

Eerst met een begrensde kart, nu vol gas en met tijden die naar meer smaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja die kleine mannetjes gaan hard met de kinderkarts. In totaal drie cursussen en dan gaan we wel zien wat we verder doen. Maar als je in een kart zit, hoor je er ook uit te zien als iemand die kart. Dus ‘eigen’ helm, overall, schoenen, handschoenen en nekbescherming. In het mooie rood met zwart scheurt Luuk komende weken nog over de kartbaan in Valkenswaard.

 

Hier op foto’s nog geen kleding, maar binnenkort ook foto’s met zijn eigen kart kleding. Wie weet wat de toekomst ons nog kan brengen. Luuk vindt het in ieder geval helemaal geweldig, en als hij plezier heeft, hebben wij het ook.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>