SSE F2 voetbal

Luuk is de laatste tijd lekker bezig op sport gebied. Zo doet hij zondag karten, twee maal in de week Gymnastiek op school, en dinsdag en zaterdag wordt er ook nog een potje voetbal gespeeld. Dinsdag is het trainen, maar zaterdag de wedstrijden. Het gaat allemaal zo slecht nog niet met het voetballen. Goed het is geen Messi, Ronaldo, of Sneijder. Maar hij heeft er veel schik in, en dat is het aller belangrijkste. Daarbij is het ook nog eens goed voor de conditie en beweging voor Luuk.

Laat de jongens maar lekker los, en er wordt leuk gespeeld bij SSE.

Sinds een tijdje zijn ze voorzien van nieuwe shirts en trainingspakken. Sponsor bedankt voor deze leuke shirts en pakken. Het staat de mannetjes goed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>